Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
224 x 210 x 7 mm
Vikt
251 g
SAB
Ff
ISBN
9789147104543
Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok (häftad)

Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-04-11
296
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Modern tyska för alla sinnen

Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära serier i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig. Årskurs 6 har texter och övningar i en allt-i-ett-bok.

Aktiviteter tar eleverna framåt

Alles Deutsch 6 är en lustfylld och aktiverande allt-i-ett-bok med många muntliga och skriftliga övningar. Språket är modernt, ofta med en knorr och layouten härligt färgglad och inbjudande! Vi har satsat på dialoger som är roliga att läsa i par eller grupp, rim, ramsor och sånger, men också på korta texter och ett drama som passar att spela upp i klassrummet. Repetition är en röd tråd och boken hjälper eleverna att lära in, repetera och befästa på ett stimulerande och lekfullt sätt. Vårt realiakapitel bjuder på en positiv utmaning som eleverna kan uppskatta, eftersom de får tänka till lite.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok
 2. +
 3. Alles Deutsch 6 Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alles Deutsch 6 Facit av Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk (häftad).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alles Deutsch 6 Allt-i-ett-bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alles Deutsch åk 6
  Karin Falk, 20 oktober 2020

  .Det digitala materialet är fantasilöst och svåråtkomligt. Inga intressanta och omväxlande övningar för eleverna. Skillnaden är avgrundsdjup mellan Alles Deutschs digitala övningar och Örjan Hanssons enkelt åtkomliga lärarwebb för Gracias. Där kommer eleverna automatiskt in när läraren köpt webbmaterialet och de har massor av övningar de kan göra på lektionerna eller hemma.

  Det finns ingen ordlista i boken utom kapitelordlista, dvs eleverna kan inte med hjälp av boken sätta ihop en e... Läs hela recensionen

 2. Slarvigt men bra upplägg
  Alva Brycke, 12 december 2019

  Jag har jobbat med Alles Deutsch 6-9 HT-19. Den är rolig och har bra övningar, men den är lite slarvigt gjort. Det är stavfel, fel i ordboken och ibland går det inte att hitta hörövningar eller liknande. Det känns lite som en prototyp. Om några sätter sig ner och rättar till felen, gör det lättare att hitta på lärarwebben och gör facit till kapiteltesterna hade det varit ett mycket bra läromedel. Jag gillar upplägget och övningarna, men det är slarvigt gjort.

Visa alla 2 recensioner