Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2014-07-16
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
250 x 210 x 10 mm
Vikt
272 g
SAB
Ff
ISBN
9789147104994
Alles Deutsch 7 Textbok - Tyska för grundskolan (häftad)

Alles Deutsch 7 Textbok - Tyska för grundskolan

Häftad Svenska, 2014-07-16
276
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Modern tyska för alla sinnen
Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära serier i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig. Textboken innehåller många olika typer av texter. Alles Deutsch är en lustfylld och aktiverande serie med många muntliga och skriftliga övningar. Språket är modernt, ofta med en knorr och layouten härligt färgglad och inbjudande!

Vi har satsat på dialoger som är roliga att läsa i par eller grupp, rim, ramsor och sånger, men också på korta texter och ett drama som passar att spela upp i klassrummet. Repetition är en röd tråd och boken hjälper eleverna att lära in, repetera och befästa på ett stimulerande och lekfullt sätt. Vårt realiakapitel bjuder på en positiv utmaning som eleverna kan uppskatta, eftersom de får tänka till lite.

I Alles Deutsch 7 utvecklar vi tänkandet och arbetar tematiskt. Vi går via skolgården och trädgården vidare ut i verkligheten och möter bl.a. polisen på jobbet. I Alles Deutsch 8 får eleverna blogga, resa, möblera och prata om vänskap, sport m.m.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alles Deutsch 7 Textbok - Tyska för grundskolan
  2. +
  3. Alles Deutsch 7 Övningsbok - Tyska för grundskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alles Deutsch 7 Övningsbok - Tyska för grundskolan av Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk (häftad).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »