Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
H2000 Praktisk marknadsföring 1
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2012-09-07
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
720 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147106158
H2000 Praktisk marknadsföring 1 Fakta och uppgifter - att marknadsföra i butik (häftad)

H2000 Praktisk marknadsföring 1 Fakta och uppgifter - att marknadsföra i butik

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-09-07
761
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I H2000-serien förenas teori med praktik. Serien omfattar läromedel för yrkesutbildningar inom handels- och administrationsyrkena. Böckerna i serien är särskilt framtagna för att passa på gymnasieskolans Handels- och administrationsprogram men de lämpar sig även för olika typer av bransch- och vuxenutbildningar. I samtliga böcker i serien varvas faktatexter med exempel, övningar och projekt. Till respektive faktabok hör en lärarhandledning.

Läs mer
H2000 Praktisk marknadsföring 1 - att marknadsföra i butik ger en bred och god grund i butikens marknadsföring. Boken fungerar som en handbok och beskriver vad som krävs för att framgångsrikt marknadsföra en butik.
Nyckelord är affärsidé, planering, genomförande och utvärdering av marknadsföring och försäljning, butiksprofil, sinnesmarknadsföring, säljstödsmaterial, konsument- och marknadslagar, etiska regler och butiksekonomi, att räkna på lönsamheten.
Till faktaboken finns en lärarhandledning.

Om författarna
Författare till boken är Jan-Olof Andersson, Gunilla Eek, Anders Pihlsgård och Susanne Walldenheid. Jan-Olof och Anders är konsulter och lärare i ekonomiska ämnen samt medförfattare till ett stort antal läromedel. Gunilla är handelslärare och egen företagare. Susanne driver eget företag där hon utbildar och vidareutvecklar företag inom butikskommunikation, det kombinerar hon med att undervisa på gymnasiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. H2000 Praktisk marknadsföring 1 Fakta och uppgifter - att marknadsföra i butik
  2. +
  3. H2000 Affärsutveckling och ledarskap Fakta och uppgifter - att leda i praktiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt H2000 Affärsutveckling och ledarskap Fakta och ... av Gunilla Eek, Anders Pihlsgård, Lotten Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 1507 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av H2000 Praktisk marknadsföring 1 Fakta och uppgifter - att marknadsföra i butik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lärobok i praktisk marknadsföring
    Helena Katine, 9 februari 2018

    Det är en mycket bra lärobok som innehåller både teori och praktiska exempel samt korta tydliga definitioner. Boken är intressant och lätt att använda.

Visa alla 1 recensioner