Upptäck Europa Geografi Arbetsbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Upptäck Geografi 4-6
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2014-08-25
Upplaga
2
Förlag
Liber
Medarbetare
Svanelid, Göran (förf.)
Dimensioner
300 x 210 x 5 mm
Vikt
190 g
ISBN
9789147110698
Upptäck Europa Geografi Arbetsbok (häftad)

Upptäck Europa Geografi Arbetsbok

Häftad,  Svenska, 2014-08-25
156
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Upptäck Europa Geografi Arbetsbok Kan levereras innan julafton
Se samspel, upptäck samband
Jordens livsvillkor förändras. För att eleverna ska kunna delta i samhällslivet på ett bra sätt behöver de kunskaper om samspelet mellan människa, samhälle och natur. Därför har vi lagt stort fokus på bilder som väcker tankar och faktatexter som alla elever kan ta till sig.Upptäck Geografi - Sverige, Europa och Jordens resurser uppfyller tillsammans kursplanen i geografi i Lgr22.

Vi har noga gått igenom de tre titlarna i Upptäck Geografi och säkerställt att läromedlet fungerar väl mot kursplanen i Lgr22. Du som lärare kan därför känna dig helt trygg när du undervisar med Upptäck Geografi - Sverige, Europa och Jordens resurser.

Lättlästa texter
Texterna har vi arbetat igenom mycket noga så att de är lättlästa. Fakta presenteras på ett sätt som liknar populärvetenskap med många ingångar till kunskapen: korta stycken, tydliga rubriker, bilder och bildtexter, faktarutor och förklarande illustrationer. Det gör det lätt också för svaga läsare att hänga med.

Heltäckande läromedel
Med Upptäck Geografi kan du vara säker på att du får med allt i din undervisning - fakta och övningar som tränar de kunskaper som eleverna ska utveckla. Det finns tre grundböcker med tillhörande arbetsböcker: Upptäck Sverige Geografi, Upptäck Europa Geografi och Upptäck Jordens resurser. Upptäck Jordens resurser avslutas med ett kapitel om alla världsdelar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upptäck Europa Geografi Arbetsbok
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 375 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna