Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2016-09-13
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
530 g
SAB
Oeae-c
ISBN
9789147112364
Modern immaterialrätt (häftad)

Modern immaterialrätt

Häftad Svenska, 2016-09-13
566
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Detta är en klassisk lärobok i immaterialrätt med en modern twist. Boken tar upp de fyra regelverken upphovsrätt, patenträtt, varumärkesrätt och mönsterrätt. Här finns hänvisningar till lagrum, EU-direktiv, förordningar och rättsfall, och även diskussioner om hur regelverken kan tolkas och användas.

Läs mer
Immaterialrätten är under ständig förändring och boken lyfter därför också fram sådana förändringsprocesser och aktuella exempel.
Varje kapitel i boken är indelat i tre nivåer - allmänt, fördjupning och specialisering - vilket gör att läsaren lätt kan anpassa sina studier utifrån förkunskaper och studiemål.
Kort sagt, en grundläggande bok för juristutbildningarna i immaterialrätt på universitet och högskola. Den kan också läsas på grund- och fortsättningsnivå inom andra universitetsutbildningar där immaterialrätt ingår, till exempel ingenjörs-, konstnärs-, farmaceut- och ekonomiutbildningar.

Om författarna
Merima Bruncevic är jur.dr och verksam som forskare och lärare vid Juridiska institutionen, Göteborgs universitet. Hon har en bakgrund i bolagsjuridik inom musik- och filmbranschen.
Jannice Käll är jur.lic. och verksam som forskare och lärare vid Juridiska institutionen, Göteborgs universitet. Hennes forskningsfokus är särskilt kopplat till informations- och kommunikationsteknologi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modern immaterialrätt
  2. +
  3. Civilrätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Civilrätt av Christina Ramberg (häftad).

Köp båda 2 för 1235 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna