Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2018-04-30
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
230 x 210 x 20 mm
Vikt
760 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147113484
Marknadsföring i butik : om forskning och branschkunskap i detaljhandeln (häftad)

Marknadsföring i butik : om forskning och branschkunskap i detaljhandeln

Häftad Svenska, 2018-04-30
522
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Är det inte förvånansvärt att kunder som använder telefonen i butiken handlar för 30 % mer än andra kunder? Och visste du förresten att prisskyltar med rabatten skriven ovanför det ordinarie priset gör att kunden underskattar rabattens storlek.Är det inte förvånansvärt att kunder som använder telefonen i butiken handlar för 30 % mer än andra kunder? Och visste du förresten att prisskyltar med rabatten skriven ovanför det ordinarie priset gör att kunden underskattar rabattens storlek.

Läs mer
Här får du göra en djupdykning i de senaste femtio årens forskning om marknadsföring inom detaljhandeln. I boken beskrivs en modell för hur kunderna fattar beslut i en butik. Därefter presenteras en rad olika experiment och fältstudier med utgångspunkt i butiker. Författarna visar hur den psykologiska beslutsmodellen och forskningsresultat praktiskt kan tillämpas för att utveckla butikens sortiment, butiksmiljö och prisupplevelse.
Den andra upplagan är uppdaterad med:
- Ny, spännande forskning inom marknadsföring i butik.
- Delen om butiksmiljön har kraftigt omarbetats och avsnittet om butikslayout har utökats. Författarna går in på djupet i hur butiker kan byggas upp för att skapa så stor visuell uppmärksamhet som möjligt utifrån parollen "det du ser - det köper du".
- Ett nytt kapitel om hur digitaliseringen påverkar beslutsprocesser och den fysiska butiken.

Om författarna
Jens Nordfält och Carl-Philip Ahlbom är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Jens arbetar sedan många år med forskning och utbildning inom butiksmarknadsföring på ICA och samarbetar med de flesta större detaljister och leverantörer i Sverige. Carl-Philip är doktorand i butiksmarknadsföring och bedriver forskning i samarbete med företag som H&M och ICA.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marknadsföring i butik : om forskning och branschkunskap i detaljhandeln
  2. +
  3. Ekonomi för chefer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ekonomi för chefer av Mikael Carlson, Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 921 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »