Mänskligt ledarskap (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-08-26
Förlag
Liber AB
ISBN
9789147115518
Mänskligt ledarskap (e-bok)

Mänskligt ledarskap E-bok

10 budord för den (o)fullständige ledaren

E-bok,  Svenska, 2014-08-26
169
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Kellys huvudtes är att det inte går att bortse från den mänskliga faktorn och därför inte heller att leva upp till idealet av hur en bra ledare ska vara. Någon lär ha sagt: "Om du gör samma sak två gånger är en av dem fel." Därför finns inga quick fix-lösningar och därför duger inga gör så här-manualer.
Istället för att ge pekpinnar och exakta lösningar vill Kelly bidra till ett bättre förhållningssätt för ledare. Innehållet är upplagt runt 10 budord som ska ses som ett sätt att tänka, en riktning att följa. Det handlar mer om hur än vad ? hur vi tänker runt människor, värderingar, motivation, makt och relationer.
Alla som vill bli bättre ledare kan också bli det. Med den här boken får du en bättre förståelse för den terräng du ska navigera i ? men du måste själv välja målet och vägen dit. Framgång handlar inte om att vara perfekt och att alltid göra rätt, utan om att acceptera sin mänsklighet och utgå ifrån ett antal sunda förhållningssätt. Då kan du nå verklig framgång. Och bli fullständig i din ofullständighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kelly Odell