Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Entrepenörskap - Utveckling av företagande
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2013-10-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
219 x 147 x 5 mm
Vikt
127 g
SAB
Qba
ISBN
9789147116270
Entreprenörskap - utveckling av företagande Kommentarer och lösningar (häftad)

Entreprenörskap - utveckling av företagande Kommentarer och lösningar

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2013-10-01
504

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Entreprenörskap - Utveckling av företagande är pristagare i tidningen Entreprenörskaps genomgång av alla svenska läroböcker i ämnet! Hur kommer nya företag till? Vad driver en nyföretagare och entreprenör? Vad ligger bakom utvecklingen av nya företag och produkter? Vad behöver man kunna beträffande företagande, ekonomi och projektarbete för att starta och driva företag?

Entreprenörskap - Utveckling av företagande handlar om att kunna ta initiativ, ta ansvar och vara kreativ. Detta är egenskaper som kännetecknar flertalet företagsentreprenörer. Läromedlet innehåller moment som ska utveckla läsarens entreprenöriella medvetenhet och handlande, bland annat genom att planera, genomföra och utvärdera projekt. Den innehåller också moment i grundläggande företagande och företagsekonomi och hur ett projekt ska planeras uttryckt i ekonomiska termer.

Kombinerad fakta- och uppgiftsbok
Boken innehåller väl avvägda faktaavsnitt med insprängda praktiska exempel och korta reportage "Inifrån företaget". Dessutom speglas svensk entreprenörshistoria i ett antal fylliga porträtt av kända entreprenörer och företag. Där finns också lite svensk utvecklingshistoria kring specifika branscher. Läsaren uppmanas till egen aktivitet både genom övningsuppgifter av olika slag och i stöd för eget projektarbete. Förslag till lösningar finns i häftet Kommentarer & lösningar.

Bred användning
Entreprenörskap - Utveckling av företagande är avsedd för olika typer av kurser inom entreprenörskap och företagande såsom Entreprenörskap och Entreprenörskap och företagande, men även för Företagsekonomi 1. Materialet kan också användas för att exempelvis driva Ung Företagsamhet (UF).

Om författarna
Cege Ekström, ekonom och lärare inom kvalificerad yrkesutbildning (KY) och välkänd läroboksförfattare. Ronald Fagerfjäll, ledarskribent på Dagens Industri och författare till böcker om svenskt näringsliv. Carina Jansson, ingenjör, ekonom och gymnasielärare. Alla tre har arbetat med företagande i olika former.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Entreprenörskap - utveckling av företagande Kommentarer och lösningar
  2. +
  3. Entreprenörskap Lärarhandledning med cd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Entreprenörskap Lärarhandledning med cd av Cege Ekström, Ronald Fagerfjäll, Carina Jansson (häftad).

Köp båda 2 för 4330 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna