Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Serie
Good Stuff Gold 4-6
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2015-07-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Saveska Knutagård, Monika (förf.)
Dimensioner
270 x 200 x 10 mm
Vikt
372 g
ISBN
9789147118472
Good Stuff GOLD A Textbook (häftad)

Good Stuff GOLD A Textbook

(1 röst)
Häftad, Engelska, 2015-07-29
236
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sprakande språkglädje i olika teman
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känd för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. I Textbook är texterna indelade i två nivåer.

Noggrant utprövade teman
De tematiskt indelade textböckerna utgör kärnan i Good Stuff GOLD. Temana är noggrant utprövade för att passa elevernas mognadsnivå och intressen och ge nya perspektiv på språket och kulturen. Temana ska också bjuda in till samtal i alla former. Ett exempel är kapitlet "Me on Wheels" i Good Stuff GOLD C, som inte bara behandlar cykel- och motorsport utan också hjulets historia och olika handikappidrotter. Kapitlet avslutas med en fartfylld skräcknovell från en berg-och-dalbana.

Oavkortade originaltexter Textböckerna innehåller i största möjliga mån oavkortade originaltexter, eftersom det är värdefullt för läsupplevelsen och inlärningen att få arbeta med hela texter. Texter som har en början, en mitt och ett slut. Inte sällan med en oväntad knorr! Huvudförfattaren till Good Stuff GOLD, Andy Coombs, har en unik förmåga att skriva spännande kortnoveller och lite skruvade berättelser, som griper tag i eleverna. Många plöjer texterna helt på egen hand, utan att tänka på att de faktiskt läser på engelska!

Många olika genrer, från olika delar av världen Förutom originalnoveller och andra skönlitterära texter finns det gott om sakprosa från olika medier: faktatexter, artiklar, blogginlägg, mejl, etc. Det genomarbetade språket i textböckerna gör faktatexterna inbjudande och lättillgängliga för läsaren, även när innehållet är lite tuffare.

Det finns ofta texter med realiaanknytning, som följs upp av övningar och projektförslag i Workbook och lärarmaterialet. Såväl texternas innehåll som deras inläsningar representerar många olika delar i världen där engelska talas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff GOLD A Textbook
  2. +
  3. Good Stuff GOLD A Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff GOLD A Workbook av Andy Coombs, Annika Bayard, Roland Hagvärn, Kjell Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna