Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! NO kartläggning åk 3
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2015-02-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
295 x 210 x 4 mm
Vikt
111 g
SAB
U
ISBN
9789147119318
Tummen upp! NO kartläggning åk 3 (häftad)

Tummen upp! NO kartläggning åk 3

Häftad Svenska, 2015-02-12
109
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kartlägg elevernas kunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!
Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i NO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Övningarna i boken är utformade så att de visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr 11.

Läs mer
Lgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! NO, kartläggning åk 3 övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.
Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i biologi, fysik och kemi eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

Om författarna
Läromedelsförfattaren Hans Persson är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre elever. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands, och har belönats med NE:s Kunskapspris för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning" och Lärkanpriset för sin "unika förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! NO kartläggning åk 3
  2. +
  3. Tummen upp! SO kartläggning åk 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! SO kartläggning åk 3 av Maria Godolakis (häftad).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Persson