Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! SO kartläggning åk 3
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2015-08-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
298 x 209 x 3 mm
Vikt
110 g
SAB
O
ISBN
9789147119691
Tummen upp! SO kartläggning åk 3 (häftad)

Tummen upp! SO kartläggning åk 3

Häftad Svenska, 2015-08-10
111
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Kartlägg elevernas kunskaper efter kunskapskraven enligt Lgr11.
Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i SO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Övningarna i boken är utformade så att de visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr11.

Läs mer
Lgr11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. I Tummen upp! SO Kartläggning åk 3 övar eleverna i dessa förmågor.
Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns en användbar matris som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som PDF-filer.
Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i SO-ämnena och som underlag för skriftliga omdömen, utvecklingssamtal och individuella utvecklingsplaner.

Om författarna
Maria Godolakis har arbetat som lärare i grundskolan i över 20 år, varav ca 10 år på lågstadiet. Hon är behörig i ämnena SO, svenska, engelska, matematik och NO för F-3 och Sv/SO och engelska för åk 4-7. Sedan 2014 arbetar hon även som lärarutbildare på Halmstads Lärarhögskola, utbildningen SO åk 1-3 (där hon också skrivit kursplanen till utbildningen).
Maria arbetar med Ängelholms kommuns En-till-en-satsning på IKT och hon arbetar mycket kring frågorna med bedömning i skolan, och då framför allt formativ bedömning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! SO kartläggning åk 3
  2. +
  3. Tummen upp! NO kartläggning åk 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! NO kartläggning åk 3 av Hans Persson (häftad).

Köp båda 2 för 225 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »