Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Livet i Bokstavslandet
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2016-07-07
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Wedsberg, Malin (förf.)
Dimensioner
245 x 175 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Fc
ISBN
9789147119882

Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 2 nivå röd

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-07-07
246
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läsläran till tv-serien
Ulf Stark har skrivit fristående läseböcker om de populära tv-figurerna i Livet i Bokstavslandet. Därtill finns arbetsböcker och digitala produkter. Allt utprövat i klass, testat av lärargrupper och granskat av läsforskare. Livet i Bokstavslandet Läsebok Åk 2 finns på två nivåer.

Läsebok på två nivåer: Röd och Grön Eleverna läser i sina läseböcker som finns på två nivåer. Böckerna har samma innehåll och samma bilder, men nivå Grön har inte lika mycket text som nivå Röd.

Berättelsen varvas med andra texttyper Böckerna består av åtta kapitel som är indelade i A-kapitel och B-kapitel. I A-kapitlen läser eleverna Ulf Starks berättelse om Ami, Bruno, Coco och Dani och deras kompisar. B-kapitlen består av olika typer av texter utifrån Lgr11: berättande, poetiska, beskrivande, förklarande och instruerande. Varje B-text knyter an till kapitlets A-text. Varje kapitel kan man arbeta med under fyra veckor: två veckor med A-kapitel och två veckor med B-kapitel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 2 nivå röd
  2. +
  3. Livet i Bokstavslandet Arbetsbok åk 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet i Bokstavslandet Arbetsbok åk 2 av Ulf Stark, Marika Nylund Ek, Marie Trapp, Lena Palovaara, Tarja Alatalo (häftad).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 2 nivå röd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen jättebra!!
    Mari , 15 juni 2018

    Denna serie böcker tillsammans med UR:s filmer till varje kapitel har hjälpt våra barn att lära sig läsa på ett lustfyllt och bra sätt! Rekommenderas varmt!

Visa alla 1 recensioner