Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alles Deutsch
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2015-07-30
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
226 x 210 x 8 mm
Vikt
283 g
SAB
Ff
ISBN
9789147120796
Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet (häftad)

Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-07-30
257
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Modern tyska för alla sinnen Alles Deutsch har snabbt blivit en av landets mest populära serier i tyska. Via många lekfulla aktiviteter får eleverna upptäcka ett rikt språk som är roligt att lära sig. Textboken innehåller många olika typer av texter. Alles Deutsch är en lustfylld och aktiverande serie med många muntliga och skriftliga övningar. Språket är modernt, ofta med en knorr och layouten härligt färgglad och inbjudande! Vi har satsat på dialoger som är roliga att läsa i par eller grupp, rim, ramsor och sånger, men också på korta texter och ett drama som passar att spela upp i klassrummet. Repetition är en röd tråd och boken hjälper eleverna att lära in, repetera och befästa på ett stimulerande och lekfullt sätt. Vårt realiakapitel bjuder på en positiv utmaning som eleverna kan uppskatta, eftersom de får tänka till lite. I Alles Deutsch 7 utvecklar vi tänkandet och arbetar tematiskt. Vi går via skolgården och trädgården vidare ut i verkligheten och möter bl.a. polisen på jobbet. I Alles Deutsch 8 får eleverna blogga, resa, möblera och prata om vänskap, sport m.m..
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet
  2. +
  3. Alles Deutsch 8 Övningsbok - Tyska för högstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alles Deutsch 8 Övningsbok - Tyska för högstadiet av Annika Karnland, Sonja Kalmbach, Monica Sällberg-Svensson, Lena Gottschalk (häftad).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alles Deutsch 8 Textbok - Tyska för högstadiet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Slarvigt men bra upplägg
    Alva Brycke, 12 december 2019

    Jag har jobbat med Alles Deutsch 6-9 HT-19. Den är rolig och har bra övningar, men den är lite slarvigt gjort. Det är stavfel, fel i ordboken och ibland går det inte att hitta hörövningar eller liknande. Det känns lite som en prototyp. Om några sätter sig ner och rättar till felen, gör det lättare att hitta på lärarwebben och gör facit till kapiteltesterna hade det varit ett mycket bra läromedel. Jag gillar upplägget och övningarna, men det är slarvigt gjort.

Visa alla 1 recensioner