Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lieber Deutsch
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2017-08-21
Upplaga
2
Förlag
Liber
Medarbetare
Vasiliadis, Joakim (förf.)
Dimensioner
240 x 190 x 15 mm
Vikt
491 g
SAB
Ff
ISBN
9789147121342
Lieber Deutsch 2 2.0 (häftad)

Lieber Deutsch 2 2.0

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-08-21
531
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I serien Lieber Deutsch 2.0 får eleverna många och varierade övningar i muntlig och skriftlig produktion, samt relevant lästräning och effektiva hörförståelseuppgifter. Språkträningen är lättarbetad och lekfull med många utmanande och lärorika inslag som gör tyskan rolig och intressant. Eleverna känner snabbt att de gör stora framsteg i sin språkinlärning och läraren får mycket stöd i sin undervisning genom det omväxlande och stimulerande lektionsmaterialet. Kursboken för steg 2 i tyska säkerställer fokus på det centrala innehållet i Gy2011 och leder eleverna genom de vardagliga ämnen som rekommenderas i ett nybörjarspråk. Texterna ger en stabil grund med ett centralt ordförråd där funktionalitet står i blickfånget. Det finns många olika texttyper såsom dialoger, enkla berättande korttexter, annonser, enkla faktatexter, upplevelsetexter och informationstexter. Ett mer sammanhängande avslutningskapitel ger möjlighet till lästräning på temat de tysktalande länderna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lieber Deutsch 2 2.0
  2. +
  3. Den Tyska Grammatiken Övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den Tyska Grammatiken Övningsbok av Ulrike Klingemann, Gunnar Magnusson, Sybille Didon, Peter Dornbusch (häftad).

Köp båda 2 för 828 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lieber Deutsch 2 2.0. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oinspirerande
    Maria, 6 december 2021

    Jag förstår att läroböcker kanske måste vara såhär, men som vuxen är det otroligt oinspirerande att lära sig språk med hjälp av den här typen av "litteratur" om kyska och trevliga ungdomar som gör oprovocerande saker. Den gör såklart jobbet, innehåller grammatik och annat man behöver. Men är man lite associativt lagd kan jag rekommendera Den Tyska Grammatiken och riktig tysk litteratur istället, typ barnböcker.

Visa alla 1 recensioner