Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2016-09-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
208 x 149 x 9 mm
Vikt
220 g
SAB
Vla,Ohae
ISBN
9789147122202
Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du psykopatens taktik (häftad)

Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du psykopatens taktik

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-09-01
258
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
De är charmiga. De lovar guld och gröna skogar men skapar psykosocialt lidande och ekonomiskt svinn i mångmiljardklassen.
De kallas psykopater.

Läs mer
Hur kan du och din arbetsplats drabbas? Hur går manipulation till? Hur påverkas möteskulturen? Arbetsmiljön? Hälsan och varumärket? Varför blir du lurad av psykopater?
Psykopater är skickliga på att lura journalister, rekryterare och HR-personal. Lika skickliga är de på att dupera kolleger, chefer, ledning och styrelse. För psykopater är lögner en sport. Men psykopaternas taktik kan genomskådas.
I den här boken får du krypa under skinnet på psykopaterna och följa deras väg i arbetslivet. Boken innehåller även en mängd praktiska tips och råd för att avslöja psykopaternas taktik och förebygga skador.

Om författarna
Christina Davisson är språkvetare och specialiserad på djupanalys av talade och skrivna budskap. Hon är även mental tränare och har under snart tio år hjälpt drabbade att reparera sina skador efter att ha varit i klorna på psykopater.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du psykopatens taktik
 2. +
 3. Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje ögonblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andetaget, livet, evigheten: vägledning i varje... av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Har du en psykopat på jobbet? : så avslöjar du psykopatens taktik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En läsvärd bok !
  Mr: A, 21 mars 2017

  En mycket bra bok. Boken beskriver hela skalan hur en psykopat fungerar i det verkliga livet på en arbetsplats ! Det finns mycket fakta och råd !

 2. Tänkvärt
  Göran Dahlman, 12 oktober 2016

  Oj vad många aha upplevelser! Lite farlig att läsa om man inte har några problem, men för mig kom den till användning och huvudskyddsobudet har tagit över boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christina Davisson

 • Har du en psykopat på jobbet?

  Christina Davisson

  Psykopater. De är charmiga, lovar guld och gröna skogar - och kan förstöra en hel arbetsplats. På varje arbetsplats med minst 50 anställda finns det en psykopat, enligt Christina Davisson. Med hjälp av Har du en psykopat på jobbet? lär du dig känn...

 • Så blir du författare! En guide till hur du kommer igång med skrivandet

  Christina Davisson

  Har du alltid drömt om att bli författare men yrket känns omöjligt att greppa? Hur kommer det sig egentligen att vi aldrig tröttnar på "Frankenstein"? I "Så blir du författare" introducerar Christina Davisson dig till författarens yrkesmässiga hem...