Ärtan Pärtan - Paff (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ärtan Pärtan Piff Paff Puff
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2017-01-27
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 3 mm
Vikt
81 g
SAB
Fc
ISBN
9789147123438
Ärtan Pärtan - Paff (häftad)

Ärtan Pärtan - Paff

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-01-27
118
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sveriges populäraste läsförståelseträning får fler häften och en ny momentöversikt
Den omåttligt populära Ärtan-serien får nya titlar där alla övningar har prövats ut i klass. Lärare från hela Sverige har bidragit med synpunkter och efter det har vi varsamt förändrat innehållet, utan att släppa på "Ärtan-känslan". Du som inte känner till Ärtan-serien sedan tidigare - välkommen till läsförståelseträning som verkligen fungerar.Sveriges populäraste läsförståelseträning får fler häften och en ny momentöversikt
Den omåttligt populära Ärtan-serien får nya titlar där alla övningar har prövats ut i klass. Lärare från hela Sverige har bidragit med synpunkter och efter det har vi varsamt förändrat innehållet, utan att släppa på "Ärtan-känslan". Du som inte känner till Ärtan-serien sedan tidigare - välkommen till läsförståelseträning som verkligen fungerar.

Läs mer
Pedagogiska tankar
I häftena tränas ordkunskap, avkodning och läsförståelse på ett varierat och lustfyllt sätt. De lämpar sig även bra att använda i undervisning i svenska som andraspråk.
I de första fem böckerna (Ärtan, Mus, Pärtan, Räv och Piff) tränas den första läs- och skrivinlärningen med fokus på bokstavsljud och bokstäver. I de senare böckerna (Fågel, Paff, Lejon och Puff) möter eleverna längre ord och texter.
Självständig färdighetsträning enligt kursplanen i svenska.

Innehåll
På lärarsidan i slutet av varje bok presenteras de olika momenten som boken behandlar. Finns också som hämtningsbar fil på www.liber.se.

Facit
Facit till alla böcker i Ärtan-serien finns att hämta kostnadsfritt på www.liber.se.

Fortsätt med Äppel Päppel
Upptäck också våra klassiker Äppel, Päppel, Piron, Paron, Kråkan och Tallekvist, som vänder sig till elever som har kommit lite längre i sin läsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ärtan Pärtan - Paff
  2. +
  3. Ärtan Pärtan - Puff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ärtan Pärtan - Puff av Lilly Jakobson (häftad).

Köp båda 2 för 236 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ärtan Pärtan - Paff. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa som finns
    Walat Abosh, 23 februari 2021

    Jag har köpt denna bok för jag märkte att min dotter gillar sådana i skolan. Hon gillar och jobba med och hitta ord eller sätta ihop eller skriva meningar. jag Rekommenderar denna bok 100% för den innehåller allt våra barn behöver.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lilly Jakobson