Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ärtan Pärtan Piff Paff Puff
Antal sidor
36
Utgivningsdatum
2017-02-14
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 3 mm
Vikt
79 g
SAB
Fc
ISBN
9789147123445

Ärtan Pärtan - Puff

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-02-14
123
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sveriges populäraste läsförståelseträning får fler häften och en ny momentöversikt
Den omåttligt populära Ärtan-serien får nya titlar där alla övningar har prövats ut i klass. Lärare från hela Sverige har bidragit med synpunkter och efter det har vi varsamt förändrat innehållet, utan att släppa på "Ärtan-känslan". Du som inte känner till Ärtan-serien sedan tidigare - välkommen till läsförståelseträning som verkligen fungerar.Sveriges populäraste läsförståelseträning får fler häften och en ny momentöversikt
Den omåttligt populära Ärtan-serien får nya titlar där alla övningar har prövats ut i klass. Lärare från hela Sverige har bidragit med synpunkter och efter det har vi varsamt förändrat innehållet, utan att släppa på "Ärtan-känslan". Du som inte känner till Ärtan-serien sedan tidigare - välkommen till läsförståelseträning som verkligen fungerar.

Läs mer
Pedagogiska tankar
I häftena tränas ordkunskap, avkodning och läsförståelse på ett varierat och lustfyllt sätt. De lämpar sig även bra att använda i undervisning i svenska som andraspråk.
I de första fem böckerna (Ärtan, Mus, Pärtan, Räv och Piff) tränas den första läs- och skrivinlärningen med fokus på bokstavsljud och bokstäver. I de senare böckerna (Fågel, Paff, Lejon och Puff) möter eleverna längre ord och texter.
Självständig färdighetsträning enligt kursplanen i svenska.

Innehåll
På lärarsidan i slutet av varje bok presenteras de olika momenten som boken behandlar. Finns också som hämtningsbar fil på www.liber.se .

Facit
Facit till alla böcker i Ärtan-serien finns att hämta kostnadsfritt på www.liber.se .

Fortsätt med Äppel Päppel
Upptäck också våra klassiker Äppel, Päppel, Piron, Paron, Kråkan och Tallekvist, som vänder sig till elever som har kommit lite längre i sin läsutveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ärtan Pärtan - Puff
  2. +
  3. Ärtan Pärtan - Piff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ärtan Pärtan - Piff av Lilly Jakobson (häftad).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ärtan Pärtan - Puff. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa
    Walat Abosh, 23 februari 2021

    Jag har köpt denna bok för jag märkte att min dotter gillar sådana i skolan. Hon gillar och jobba med och hitta ord eller sätta ihop eller skriva meningar. jag Rekommenderar denna bok 100% för den innehåller allt våra barn behöver.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lilly Jakobson