Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Livet i Bokstavslandet
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2017-08-08
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 150 x 7 mm
Vikt
398 g
SAB
Fc
ISBN
9789147123483

Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå grön

Inbunden,  Svenska, 2017-08-08
246
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läsläran till tv-serien
Ulf Stark har skrivit fristående läseböcker om de populära tv-figurerna i Livet i Bokstavslandet. Därtill finns arbetsböcker och digitala produkter. Allt utprövat i klass, testat av lärargrupper och granskat av läsforskare. Livet i Bokstavslandet Läsebok Åk 3 finns på två nivåer.

Läsebok på två nivåer: Röd och Grön
Eleverna läser i läseböckerna som finns på två nivåer: Röd och Grön. Böckerna har samma innehåll och samma bilder, men nivå Grön har inte lika mycket text som nivå Röd.

Berättelsen varvas med andra texttyper
Böckerna består av åtta kapitel som är indelade i A-kapitel och B-kapitel. I A-kapitlen läser eleverna vidare om Ami, Bruno, Coco och Dani och deras kompisar: en fin berättelse av Ulf Stark som kan läsas helt fristående från åk 1 och 2.

B-kapitlen består av olika typer av texter utifrån Lgr11: berättande, poetiska, beskrivande, förklarande, instruerande och även argumenterande. B-texterna knyter an till kapitlens A-texter på ett naturligt sätt. Varje kapitel kan man arbeta med under fyra veckor: två veckor med A-kapitel och två veckor med B-kapitel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå grön
  2. +
  3. Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd av Ulf Stark, Tarja Alatalo, Lena Palovaara, Marie Trapp, Marika Nylund Ek (inbunden).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »