Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2018-09-05
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
215 x 150 x 18 mm
Vikt
433 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147125845
Digital transformation : strategier för affärsutveckling (inbunden)

Digital transformation : strategier för affärsutveckling

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2018-09-05
399
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Här får du som är chef eller ledare inspiration att hantera utmaningar och möjligheter som kommer med den nya digitala konkurrensen. Att transformera ett traditionellt företag till en digital aktör handlar bara delvis om teknik och ofta är det en utmaning att även hålla liv i den gamla affärsmodellen som ska finansiera utvecklingen av nya. I boken hittar du teoretiska verktyg som går att använda för att utveckla och välja smarta strategier för att lyckas.

Alla företag påverkas av digitaliseringen. Kunder ändrar beteenden, behov försvinner och nya tillkommer. Konsumenternas möjligheter att välja och fatta självständiga beslut ökar. Många unga företag har förstått att utnyttja den teknologiska utvecklingen för att hitta digitala lösningar på kundernas problem. De är snabba, flexibla och målmedvetna. Men hur ska traditionella företag göra för att klara konkurrensen eller ens överleva?

I den här boken får du som är chef eller ledare inspiration att hantera utmaningar och möjligheter som kommer med den nya digitala konkurrensen. Att transformera ett traditionellt företag till en digital aktör handlar bara delvis om teknik och ofta är det en utmaning att även hålla liv i den gamla affärsmodellen som ska finansiera utvecklingen av nya. I boken hittar du teoretiska verktyg som går att använda för att utveckla och välja smarta strategier för att lyckas.

Boken består av tre delar. Den första sätter digitaliseringen i sitt sammanhang och visar hur teknik, konsumtion och företagande utvecklas och påverkar varandra. Den andra beskriver hur du stakar ut företagets riktning med hjälp av omvärldsanalys, strategi och affärsmodell. Den tredje beskriver själva genomförandet, hur du genom att arbeta med ditt ledarskap och din organisation uppnår förändring och digital transformation.

Intervjuer med företagsledare och chefer från väletablerade stora organisationer i olika branscher ger inspiration och praktiska exempel.

Författaren Patrik Widlund är ekonom med lång erfarenhet av företagsledning inom mediebranschen samt styrelseledamot hos företag i flera olika branscher. Han driver idag egen konsultverksamhet med inriktning på strategi, affärsutveckling och kundinsikt. Bland uppdragen finns företag inom IT, energi, media, finans, e-handel, handel och utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digital transformation : strategier för affärsutveckling
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »