Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2019-04-24
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
205 x 148 x 12 mm
Vikt
271 g
SAB
Ddc
ISBN
9789147127788
Vetenskapsteori för nybörjare (häftad)

Vetenskapsteori för nybörjare

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-04-24
332
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vetenskapsteori är egentligen något av det viktigaste man kan ägna sig åt. Det handlar om grunden för all vår kunskap. Vad är egentligen sant? Den frågan undkommer ingen människa som tar livet på allvar!Vetenskapsteori är egentligen något av det viktigaste man kan ägna sig åt. Det handlar om grunden för all vår kunskap. Vad är egentligen sant? Den frågan undkommer ingen människa som tar livet på allvar!

Om författarna
Torsten Thurén är docent i journalistik och fil.lic. i historia. Han har under många år varit verksam vid institutionen för Journalistik, Medier och Kommunikation vid Stockholms universitet (JMK).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vetenskapsteori för nybörjare
 2. +
 3. Prästerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Prästerna av Gunnar Wetterberg (inbunden).

Köp båda 2 för 581 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vetenskapsteori för nybörjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra och enkel bok om Vetenskapsteori
  Michael född 1989, 28 januari 2020

  En enkel, bra och sammanfattande bok om Vetenskapsteori. Som tar med exempel med analyser och tankvärda funderingar och förklaringar om Vetenskapsteori. Är roligt att denna bok uppdaterats med en ny version efter 12 år!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Torsten Thurén

 • Pessimistiska manifestet

  Torsten Thurén

  Optimisten säger: Vi lever i den bästa av världar. Pessimisten svarar: Just det! Torsten Thurén försvarar pessimismen som livshållning och karaktärsdrag och gör upp med den rådande lyckofilosofin, som han anser har fått för stort utrymme i samhäll...

 • Källkritik

  Torsten Thurén, Jack Werner

  Hur kan jag veta om det är sant? Den källkritiska metoden är ett effektivt instrument för att värdera och bedöma olika källors tillförlitlighet. I teorin är källkritiken relativt enkel. Den består av några få tumregler som kan förefalla självklara...