Mänskligt ledarskap (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (101.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2018-06-04
Förlag
Liber
ISBN
9789147128471
Mänskligt ledarskap (ljudbok)

Mänskligt ledarskap Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-06-04

Styckköp

209

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  169
 • Skickas inom 2-5 vardagar
  277
Visa alla 2 format & utgåvor
Kelly Odell är amerikanen som efter prästutbildning i USA och ekonomutbildning i Sverige gjorde kometkarriär med positioner som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. Han har av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mest inflytelserika invandrare. Idag arbetar Kelly som föreläsare och utbildare inom ledarskap, förändring och motivation. Utifrån sin egen erfarenhet och det bästa från forskningen ger han här en uppfriskande syn på ledarskap.

Kellys huvudtes är att det inte går att bortse från den mänskliga faktorn och därför inte heller att leva upp till idealet av hur en bra ledare ska vara. Någon lär ha sagt: "Om du gör samma sak två gånger är en av dem fel." Därför finns inga quick fix-lösningar och därför duger inga gör så här-manualer.

Istället för att ge pekpinnar och exakta lösningar vill Kelly bidra till ett bättre förhållningssätt för ledare. Innehållet är upplagt runt 10 budord som ska ses som ett sätt att tänka, en riktning att följa. Det handlar mer om hur än vad - hur vi tänker runt människor, värderingar, motivation, makt och relationer.

Alla som vill bli bättre ledare kan också bli det. Med den här boken får du en bättre förståelse för den terräng du ska navigera i - men du måste själv välja målet och vägen dit. Framgång handlar inte om att vara perfekt och att alltid göra rätt, utan om att acceptera sin mänsklighet och utgå ifrån ett antal sunda förhållningssätt. Då kan du nå verklig framgång. Och bli fullständig i din ofullständighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mänskligt ledarskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkelt och mänskligt!
  Emma , 25 augusti 2019

  Varför göra det mer komplicerat än vad det är?
  Enkelt, varmt och tydligt. Personcentrerat ledarskap.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kelly Odell