Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
567
Utgivningsdatum
2020-09-10
Upplaga
6
Förlag
Liber
SAB
Vef
ISBN
9789147128587
Neurologi (inbunden)

Neurologi

(7 röster)
Inbunden, Svenska, 2020-09-10
903

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Neurologi är en pedagogisk lärobok med förankring i diagnostisk och terapeutisk tradition i Sverige. I denna sjätte upplaga har texten genomgått en omfattande revision. Boken har fått en helt ny disposition samt ett nytt kapitel om funktionella neurologiska sjukdomar. Även i denna upplaga betonas alltjämt neurologins fundament, dvs. noggrann anamnes, somatisk undersökning och klinisk analys.

Neurologi är skriven av landets ledande områdesspecialister, och ambitionen har varit att göra innehållet tydligare och mer pedagogiskt stringent i syfte att få detta fascinerande ämne att bli ännu mer begripligt och roligt.

Neurologi är främst avsedd för läkare under grundutbildning, och förutsätter baskunskaper i neuroanatomi, fysiologi och allmän sjukdomslära. Boken kan också användas i utbildningen av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, m.fl. Den är också utmärkt som referenslitteratur för läkare och annan vårdpersonal som inte är specialister i ämnet.

Om författarna
Docenterna Dag Nyholm och Joachim Burman är båda neurologer, verksamma vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Neurologi
  2. +
  3. Infektionsmedicin : kliniska situationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Infektionsmedicin : kliniska situationer av Bertil Christensson, Per Björkman, Sara Cajander, Britt-Marie Eriksson, Vanda Friman (häftad).

Köp båda 2 för 1504 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna