Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2020-01-21
Upplaga
12
Förlag
Liber
Dimensioner
24 x 271 x 194 mm
Vikt
300 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789147139620
Bokslutet från början : lösningar (häftad)

Bokslutet från början : lösningar

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2020-01-21
339
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokslutet från början : lösningar Kan levereras innan julafton
Bokslutet från början Lösningar är ett separat facit med fullständiga lösningar till boken Bokslutet från början.

Bokslutet från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som är en direkt fortsättning på grundboken i bokföring, Bokföring från början. I denna bok fördjupas kunskaperna. Steg för steg behandlas de olika områden man måste behärska för att kunna upprätta ett fullständigt bokslut med årsredovisning i enlighet med årsredovisningslagens krav. För varje moment finns ett stort antal övningar.

Bokslutet från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, Yh-utbildningar, Komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare det tydliga pedagogiska upplägget är den även utmärkt för självstudier.

Målet är att läsarna ska lära sig göra bokslut och årsredovisning för ett mindre företag eller kunna assistera i detta arbete i en större rörelse.

Till den 12:e upplagan finns lärarmaterial i form av PowerPoint-material, kontakta Libers kundservice.

Om författarna
Bokslutet från början har skrivits av Rolf Johansson, Christer Johansson och Niklas Sandell. Rolf och Christer har långvarig erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna. Niklas Sandell, som sedan upplaga 8 ansvarar för revideringen av boken, är verksam som lärare och forskare vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Niklas har tidigare varit verksam som Financial & Legal controller vid Aspiro, tidigare noterat på Stockholmsbörsen, och som utredare och revisor vid PwC.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokslutet från början : lösningar
  2. +
  3. Bokslutet från början : fakta- och övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokslutet från början : fakta- och övningsbok av Rolf Johansson, Christer Johansson, Niklas Sandell (häftad).

Köp båda 2 för 888 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna