Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bygg 724
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2021-08-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Jonsson, Jan (förf.) / Nilsson, Björn (förf.) / Pettersson, Jan (förf.) / Sundström, Sune (förf.) / Svensson, Tommy (förf.) / Åhström, Michael (förf.)
Dimensioner
23 x 217 x 203 mm
Vikt
595 g
SAB
Ppa
ISBN
9789147140046

Bygg och anläggning 2

Häftad,  Svenska, 2021-08-17
756
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna lärobok innehåller faktamaterialet för Skolverkets kurs Bygg och anläggning 2 i ämnet Bygg och anläggning. Arbetsmiljön är en central del i läromedlet, såväl när det gäller den allmänna arbetsmiljön på en byggarbetsplats som hantering av maskiner och utrustning på ett säkert sätt samt olika skyddsarbeten som förekommer på en byggarbetsplats. Ett kapitel tar upp hållbart byggande, där begreppet också förklaras. Organisationen på en byggarbetsplats, liksom maskin- och materiallära är andra viktiga delar i boken. Läromedlet är framtaget i samverkan med BYN, Byggbranschens yrkesnämnd. Tillsammans med Libers digitala läromedel för kursen, som bland annat innehåller övningsuppgifter, inlämningsuppgifter och arbetsmoment som visar exempel på hur ett arbetsmoment kan utföras, har du ett komplett utbildningsmaterial för de teoretiska delarna av det centrala innehållet i kursen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygg och anläggning 2
  2. +
  3. Bygg och anläggning 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bygg och anläggning 1 av Anders Englund, Örjan Grahn, Peter Gustavsson, Jan Jonsson, Björn Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 1425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »