Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2021-10-21
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
Occ,Odc
ISBN
9789147140091
Övningsbok Offentlig rätt (häftad)

Övningsbok Offentlig rätt

Häftad Svenska, 2021-10-21
366
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Med mer än 900 frågor - inklusive svar och lösningar - är den här övningsboken ett heltäckande komplement till läroboken Offentlig rätt, av Stefan Zetterström och Anna-Sara Lind. Boken är både till för studenten och läraren. Ytterligare inlärningsstöd ges genom ett antal övningstentor.

Läs mer
Till sin struktur bygger frågedelen på samma avsnittsindelning som huvudboken. Kortsvarsfrågorna syftar främst till att studenten ska lära sig olika begrepp, deras innebörd och betydelse. De problemorienterade frågorna är i huvudsak utformade som hypotetiska fall, vilka resulterar i olika rättsliga konflikter som studenten ställs inför. Svaren till frågorna baseras på huvudboken Offentlig rätt och aktuell författningstext - det krävs inga andra kunskapskällor.

Om författarna
Stefan Zetterström är jur.kand. och verksam som universitetsadjunkt vid juridiska institutionen, Uppsala universitet. Han har skrivit flera läroböcker.
Anna-Sara Lind är professor i offentlig rätt vid juridiska institutionen, Uppsala universitet. Hon har medverkat i flera läroböcker inom området för offentlig rätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övningsbok Offentlig rätt
  2. +
  3. Civilrätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Civilrätt av Christina Ramberg (häftad).

Köp båda 2 för 990 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna