Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2021-01-29
Upplaga
4
Förlag
Liber
ISBN
9789147140312
Forskningsprocessen - Kvalitativa och kvantitativa perspektiv (häftad)

Forskningsprocessen - Kvalitativa och kvantitativa perspektiv

Häftad Svenska, 2021-01-29
570
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna fjärde upplaga av Forskningsprocessen beskriver den vetenskapliga metodens kvalitativa och kvantitativa perspektiv parallellt.

Läs mer
Syftet är att ge en systematisk och enkel vägledning vid planering och genomförande av examensarbeten, liksom vid analys och utvärdering av olika FoU-projekt.

Boken har uppdaterats med bland annat nya riktlinjer och lagar. Forskningsprocessen beskrivs ur ett så brett perspektiv att boken är användbar på såväl grund- som forskarutbildningsnivå. Den lämpar sig också som uppslagsbok där studenterna kan få svar på sina frågor, oavsett var i processen de befinner sig eller vilket avsnitt i utbildningen som är aktuellt. Boken vänder sig i första hand till studenter inom hälso- och sjukvård, det vill säga sjuksköterske-, fysioterapi-, arbetsterapi- och läkarutbildningar. Den är också lämplig för studenter inom beteende- eller samhällsvetenskapliga ämnen.

Om författarna
Henny Olsson är fil. dr. och professor emerita i omvårdnadsforskning och Stefan Sörensen var fil. dr. och docent i medicinsk sociologi. Båda har bedrivit forskning och undervisat i såväl grundutbildning som forskarutbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Forskningsprocessen - Kvalitativa och kvantitativa perspektiv
  2. +
  3. Vetenskaplig teori och metod : från idé till examination inom omvårdnad (bok + digital produkt)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vetenskaplig teori och metod : från idé till ex... av Maria Henricson (häftad).

Köp båda 2 för 1169 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »