Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Att bli och förbli en bra läkare
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2021-04-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Vpd
ISBN
9789147140657
Att bli och förbli en bra läkare (häftad)

Att bli och förbli en bra läkare

Häftad,  Svenska, 2021-04-29
255
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Boken tar upp frågor som de flesta läkare brottas med dagligen, t.ex. hur hen ska hantera sin egen osäkerhet och ofullkomlighet. Kapitlen inleds med en glimt från verkligheten och handlar om patient-läkarrelationen, den evidensbaserade medicinens nödvändighet, etiska och ledarskapsteoretiska frågor m.m.

Kapitlen avslutas med frågor som läsaren kan reflektera över eller samtala kring med andra. Boken tar upp frågor som de flesta läkare brottas med dagligen, t.ex. hur hen ska hantera sin egen osäkerhet och ofullkomlighet.

Boken vänder sig till både läkarstudenter och erfarna läkare som själva eller i samtal med kollegor önskar reflektera över den egna yrkesrollen.
Om författaren

Emmanuel Bäckryd är docent och universitetslektor vid Linköpings universitet. Han är specialist i anestesi och intensivvård samt smärtlindring och överläkare vid Smärt- och rehabiliteringscentrum, Region Östergötland.
Sagt om boken

"Denna bok borde läsas om och om igen, på alla läkarutbildningar och i alla läkargrupper, den tillför väldigt mycket och rekommenderas varmt." Helhetsbetyg: 5 av 5. Publicerat i BTJ-häftet nr 14, 2021. Lektör Per Björgell.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att bli och förbli en bra läkare
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emmanuel Bäckryd