Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2020-12-10
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
Vnac
ISBN
9789147143009
Praktisk statistik för medicin och hälsa (häftad)

Praktisk statistik för medicin och hälsa

(2 röster)
Häftad Svenska, 2020-12-10
609
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Praktisk statistik för medicin och hälsa är en bok vars pedagogiska idé skiljer sig markant från liknande läroböcker. Här står de praktiska tillämpningarna i centrum: först presenteras exempel och praktiska problem och därefter introduceras de statistiska begrepp och metoder som behövs för att lösa problemet. Mycket stor vikt läggs vid hur man bör analysera, tolka och redovisa undersökningsresultat.

Läs mer
Boken är lämplig som grundläggande lärobok i statistik på alla grundutbildningar inom medicin, omvårdnad och folkhälsovetenskap. Den är också en utmärkt handbok för forskare och andra yrkesverksamma. Inga förkunskaper i ämnet krävs. För den som har läst statistik tidigare ger boken en värdefull introduktion till de tänkesätt och principer som är specifika inom statistik för medicin och hälsa.

Om författarna
Jonas Björk är professor i epidemiologi vid Lunds universitet och har mångårig erfarenhet av undervisning i statistik och epidemiologi på grund- och forskarutbildningar vid medicinska fakulteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Praktisk statistik för medicin och hälsa
  2. +
  3. Tillämpad kvalitativ forskning inom hälso- och sjukvård

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillämpad kvalitativ forskning inom hälso- och ... av Monica Granskär, Birgitta Høglund-Nielsen (häftad).

Köp båda 2 för 1068 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Björk

  • Praktisk epidemiologi : för medicin, vård och folkhälsa

    Jonas Björk

    Praktisk epidemiologi för medicin, vård och folkhälsa ger dig nödvändiga redskap för att kunna läsa, förstå och kritiskt granska epidemiologiska forskningsresultat. Den är också skriven för dig som planerar att genomföra ett eget projekt eller bed...