Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Äppel Päppel Piron Paron Kråkan Tallekvist
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2021-11-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Vikt
133 g
SAB
Fc
ISBN
9789147143542
Äppel Päppel - Modig som ett lejon (häftad)

Äppel Päppel - Modig som ett lejon

Häftad Svenska, 2021-11-29
121
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Modig som ett lejon

I Modig som ett lejon-häftet tränas ordkunskap, läsflyt och läsförståelse på ett varierat och lustfyllt sätt. Eleverna får möta texter med enkla och kortare meningar. De flesta läsförståelsefrågorna är på raderna, men eleverna får även arbeta med frågor mellan raderna.

Texttyper som behandlas är: berättelse och sagor, beskrivande och förklarande texter samt instruerande texter. Eleverna får möta övningar med sammansatta ord, motsatsord, synonymer och ordningstal. Dessutom får de träna på ng-ljudet och tj-ljudet. Självständig färdighetsträning enligt kursplanen i svenska. Häftet passar också bra i undervisningen i svenska som andraspråk. Om serien:

Ingår i serien Äppel Päppel, läsförståelseträning som verkligen fungerar. Läromedel som tränar ordkunskap, avkodning och läsförståelse på ett varierat och lustfyllt sätt.

I häftena tränas ordkunskap, läsflyt och läsförståelse på ett varierat och lustfyllt sätt. De lämpar sig även bra att använda i undervisningen i svenska som andraspråk.

I de första tre häftena (Äppel, Lejon och Vessla) möter eleverna korta och enkla meningar. De flesta läsförståelsefrågorna är på raderna, men eleverna får även arbeta med frågor mellan raderna. I de senare häftena (Piron, Uggla, Paron, Kråkan och Tallekvist) läser eleverna längre och mer avancerad text. Där finns läsförståelsefrågor på, mellan och bortom raderna.
Självständig färdighetsträning enligt kursplanen i svenska.

På lärarsidan i slutet av varje bok presenteras de olika momenten som boken behandlar. Översikten kan också laddas ner som fil på liber.se. Facit till alla böcker i den tredje upplagan av Äppel-serien finns att köpa som nedladdningsbara pdf:er.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äppel Päppel - Modig som ett lejon
  2. +
  3. Äppel Päppel - Snabb som en vessla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äppel Päppel - Snabb som en vessla (häftad).

Köp båda 2 för 242 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »