Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! SO kartläggning åk 6
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2021-08-10
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
O,N
ISBN
9789147144105
Tummen upp! Geografi/Samhällskunskap kartläggning åk 6 (häftad)

Tummen upp! Geografi/Samhällskunskap kartläggning åk 6

Häftad Svenska, 2021-08-10
138
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Tummen upp! SO kartläggning 6 innehåller övningar som är direkt kopplade till kunskapskraven i historia, geografi, religionskunskap och samhällskunskap i slutet av åk 6 i Lgr11 och de reviderade kursplanerna, Lgr22.

Övningarna prövar om eleverna är på god väg mot de kunskaper som de lägst ska ha uppnått i slutet av åk 6.

Läs mer
Lgr11/Lgr22 är uppbyggda av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! SO kartläggning åk 6 innehåller uppgifter som utvecklar elevernas ämnesspecifika förmågor och kartlägger hur eleven ligger till i förhållande till kunskapskraven i respektive SO-ämne.

Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till uppgifterna. Dessutom finns användbara översikter som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till böckerna finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer. I bedömningsstödet finns exempel på elevers E-, C- och A-svar på ett flertal uppgifter.

Kartlägg elevernas kunskaper efter kunskapskraven enligt Lgr11/Lgr22
Många elever har utmaningar med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i SO. I Tummen upp! får eleverna utveckla sina ämnesspecifika förmågor just på den här typen av uppgifter. Övningarna är utformade så att de kartlägger vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr11/Lgr22. Serien har tre SO-böcker: Historia, Geografi/Samhällskunskap och Religionskunskap. Böckerna innehåller också en kunskapsöversikt. Till varje bok finns bedömningsstöd och facit att ladda ned utan kostnad.

Tummen upp! SO kartläggning åk 6 kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i SO-ämnena inför de nationella proven eller som underlag för utvecklingssamtal och betygsättning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Geografi/Samhällskunskap kartläggning åk 6
  2. +
  3. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6 av Hans Persson (häftad).

Köp båda 2 för 209 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Göran Svanelid