Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6
Antal sidor
20
Utgivningsdatum
2021-12-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
SAB
P
ISBN
9789147144136
Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6 (häftad)

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6

Häftad Svenska, 2021-12-01
84
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Kartlägg elevernas teknikkunskaper! I Tummen upp! får eleverna möta uppgifter där de får visa sina kunskaper och bedömas i förhållande till de olika kunskapskraven - i andra upplagan i enlighet med Lgr22.

Läs mer
Läroplanen är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6 övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer på liber.se.
Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i teknik eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

Om författarna
Läromedelsförfattaren Hans Persson är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre elever. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands, och har belönats med NE:s Kunskapspris för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning" och Lärkanpriset för sin "unika förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Teknik kartläggning åk 6
  2. +
  3. Harry Potter och Fenixorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Harry Potter och Fenixorden av J K Rowling (inbunden).

Köp båda 2 för 383 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Persson