Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BeGreppbart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2022-12-16
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
7 x 184 x 122 mm
Vikt
180 g
SAB
Oa:d
ISBN
9789147144716

Makt

Häftad,  Svenska, 2022-12-16
289
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Makt angår oss alla. Vi hittar det i vardagen och i forskares teorier, i våra algoritmer och i våra folkrörelser - svårt att ta på men alltid lika relevant. I den andra uppdaterade upplagan lyfter författarna upp nya exempel och utvidgar analysen av nutida fenomen vad gäller makt, från nya sätt att organisera sig till den automatiserade makten.

Sagt om boken
"Makt har ofta presenterats som något diffust och abstrakt i samhällsvetenskaplig litteratur. Här har författarna lyckats med konststycket att skriva en bok som på ett intresseväckande sätt diskuterar makt högst påtagligt och allmängiltigt."
Malin Åkerström, professor i sociologi vid Lunds universitet

BeGreppbart
BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.

Om författarna
Alf Rehn är professor i innovation, design, och företagsledning vid SDU - Syddansk Universitet, men siktar på att uppnå professorsgrad även i patafysik, så snart världen är mogen. Mats Börjesson är professor i Barn- och ungdomsvetenskap vid Stockholms universitet, han delar denna förhoppning - och aspirerar på samma titulering.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Makt
  2. +
  3. Reform i uniform - Polisens stora omorganisation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Reform i uniform - Polisens stora omorganisation av Anders Ivarsson Westerberg (häftad).

Köp båda 2 för 653 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna