Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skolutveckling i praktiken
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2022-01-12
Upplaga
1
Förlag
Liber
Vikt
342 g
SAB
E
ISBN
9789147145454

Skolutveckling i praktiken : Konkreta exempel

Häftad,  Svenska, 2022-01-12
336
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Visättraskolan har gjort en utvecklingsresa som har uppmärksammats och prisats, en resa där verksamheten gått från att vara en skola i kris till att bli en verksamhet som genomsyras av ledorden kunskap, trygghet och trivsel. I boken presenterar författarna de framgångsfaktorer som varit avgörande i utvecklingsarbetet.

Författarna delar med sig av konkreta exempel som syftar till att ge stöd i det systematiska kvalitetsarbetet utifrån de framgångsfaktorer de definierat. De praktiska exemplen förankras i aktuell forskning, och varje kapitel avslutas med reflektionsfrågor och workshops. Boken kan med fördel användas som utgångspunkt för det kollegiala lärandet.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av konkreta exempel på skolutveckling där man genom ett systematiskt arbete lyckats göra en positiv vändning.

Om författarna

Semira Vikström är Visättraskolans tidigare rektor, numera skolchef i Huddinge kommun. Erik Hall är tillförordnad rektor på skolan och Dounya Hayyoun är biträdande rektor. Ingrid Hylander är legitimerad psykolog och docent i pedagogik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skolutveckling i praktiken : Konkreta exempel
  2. +
  3. Elevhälsa i praktiken : Konkreta exempel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elevhälsa i praktiken : Konkreta exempel av Erik Hall, Dounya Hayyoun, Ingrid Hylander, Semira Vikström (häftad).

Köp båda 2 för 672 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna