Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Tummen upp! Matematik kartläggning
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2022-05-11
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
15 x 143 x 87 mm
Vikt
140 g
SAB
Ta
ISBN
9789147146086

Tummen upp! Matematik kartläggning åk 4

Häftad,  Svenska, 2022-05-11
129
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Uppgifter som är anpassade till betygskriterierna
I den andra upplagan av Tummen upp! Matematik kartläggning åk 4 är uppgifterna anpassade till vad eleverna bör kunna för årskursen i förhållande till betygskriterierna i Lgr22 för åk 6.

Betygskriterierna är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till uppgifterna där eleverna även får möjlighet att utvärdera sina egna kunskaper efter varje moment. Längst bak i häftet finns en översikt som ger en samlad bild av elevens förmåga i förhållande till kunskapskraven i Lgr22.

Reparera eventuella kunskapsluckor
Lärare och elev kan utifrån resultat fokusera och arbeta vidare med de områden som eleven bör träna, vilket skapar möjligheter att reparera eventuella kunskapsluckor. Uppgifterna kan med fördel användas inför utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

I den första upplaga av Tummen upp! Matte kartläggning åk 4 är uppgifterna anpassade till vad eleverna bör kunna för årskursen i förhållande till betygskriterierna i Lgr11 för åk 6. Betygskriterierna är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till uppgifterna där eleverna även får möjlighet att utvärdera sina egna kunskaper efter varje moment.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tummen upp! Matematik kartläggning åk 4
  2. +
  3. Tummen upp! Matematik kartläggning åk 5

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tummen upp! Matematik kartläggning åk 5 av Pia Eriksson, Cecilia Palm (häftad).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna