Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Emplayment
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2023-04-04
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
236 g
SAB
Qb
ISBN
9789147148622
Emplayment : ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt (häftad)

Emplayment : ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt

Häftad,  Svenska, 2023-04-04
373
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Emplayment presenterar författarna en inkluderande tanke- och arbetsmodell för ledarskap i en ny tid. Ingenting börjar med resultat. Allt börjar med människor.

Med begreppet "Emplayment" presenterar författarna en inkluderande tanke- och arbetsmodell för ledarskap i en ny tid. Den tar sin utgångspunkt i mänskliga behov och drivkrafter och hjälper dig som ledare att frigöra engagemang, energi och effekt i din organisation.

I boken varvas teoretiska studier med levande exempel och författarnas egna erfarenheter för att förklara varför det är dags att förändra det ledarskap som dominerat arbetslivet i över hundra år. Och hur du kan göra det. Boken är ett inspirations- och arbetsverktyg för chefer, ledare och ledningsgrupper i såväl privata som offentliga organisationer.

När människor får chansen att skapa känslomässiga band och känna samhörighet, när de förstår och känner för ett meningsfullt syfte, när de själva får välja att ställa upp för varandra och den gemensamma saken, och får utveckla tankarna om hur de tillsammans ska jobba för att nå dit de vill, så blir resultatet större än summan av delarna.

Sagt om boken
"Lundberg och Ek varvar skickligt forskning med den egna modellen, vilket gör läsningen intressant och informationstät." Helhetsbetyg 5 av 5. Hanna Berg, lektör, ur BTJ-häftet nr 15, 2023.

Om författarna
Jesper Ek har en gedigen bakgrund som chef och ledare i internationella företag som Pharmacia, Biovitrum och Roche. Sedan 2018 arbetar han som föreläsare och konsult och är bland annat certifierad "utmärkt talare" i Close Chefsnätverket och återkommande föreläsare vid London Business School.

Tommy Lundberg har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som författare, föreläsare och konsult med fokus på kommunikation, ledarskap och medarbetarengagemang. Han har tidigare skrivit sju böcker på dessa teman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Emplayment : ledarskap som frigör engagemang, energi och effekt
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 462 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna