Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Liber Läs!
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2023-05-24
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
300 x 220 x 17 mm
Vikt
555 g
SAB
Fc
ISBN
9789147148912

Liber Läs Ordkunskap B Lärarhandledning med elevövningar och kopieringsunderlag

Häftad,  Svenska, 2023-05-24
783
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Liber Läs! Ordkunskap B erbjuder ett strukturerat sätt att arbeta i helklass för att stödja alla elevers ordinlärning. Materialet utgörs av evidensbaserade övningar för att lära ut centrala skolord. Steg för steg fördjupas elevernas kunskaper med utgångspunkt i forskningsbaserade metoder. Du får färdiga, lättanvända lektionsplaneringar. Det ger dig som lärare verktyg, inspiration och nya kunskaper för att underlätta det viktiga arbetet med att utveckla elevernas ordförråd direkt från skolstart.

Lärarhandledningen inleds med en vetenskaplig bakgrund som ger svar på frågor som varför ordförrådet är så viktigt för kunskapsutveckling och vilka ord som har stor effekt på inlärningen. Du får även ta del av hur man bäst lär ut dessa ord i klassrummet, och vanliga fällor att undvika. I andra delen presenteras instruktioner och lärarledda aktiviteter för 30 ord som kan genomföras i helklass. I den sista delen finns arbetsblad att kopiera, samt praktiska bilagor, såsom diplom och informationsbrev till vårdnadshavare.

Liber Läs! Ordkunskap finns i fyra delar A-D, anpassade för F-klass till åk 3 och ingår i serien Liber Läs. Läromedelsserien grundar sig i teorin The Simple View of Reading, som visar att läsförståelse kräver såväl en förmåga att avkoda som en språklig förståelse. Ordförrådet är den enskilt viktigaste faktorn för språkförståelse. Liber Läs ger dig som lärare det allra bästa stödet i din läs- och skrivundervisning utifrån den senaste forskningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Liber Läs Ordkunskap B Lärarhandledning med elevövningar och kopieringsunderlag
  2. +
  3. Världens coolaste djur enligt Julia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens coolaste djur enligt Julia av Julia Wiberg (inbunden).

Köp båda 2 för 842 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna