Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Palla trycket
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2024-01-10
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 155 x 15 mm
Vikt
348 g
SAB
Qbab
ISBN
9789147149452

Palla trycket : leda sig själv och andra till ett hållbart självledarskap

Inbunden,  Svenska, 2024-01-10
367
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Snabba förändringar, tidspress, otydligheter och krav gör att många av oss går runt med ständigt höga kortisolnivåer. Även det som är roligt och ger sköna kickar påverkar oss, och det kan bli svårt att gå ned i varv och få återhämtning. För att må bra och prestera i längden behöver du aktivt stärka din förmåga att "palla trycket".

Den här boken visar hur du utvecklar ett hållbart självledarskap, där du steg för steg leder dig själv till ett liv i balans. Du får konkreta verktyg och tips kopplade till de tre fundamenten i självledarskapet:
 • självkännedom
 • riktning och mål
 • självreglering och vanor
Du lär dig hur du kan göra för att dämpa stressen och du får nycklarna till de system som skapar motivation och återhämtning. Med enkla mentala verktyg och "hjärn-vänliga" vanor kommer du att förändra din energi och skapa det arbetsliv och liv som du själv vill ha.

Boken visar också hur du som ledare kan ge dina medarbetare förutsättningarna att utveckla och utöva självledarskap, hur du agerar förebild och bidrar till en kultur som uppmuntrar till detta.

Palla trycket vänder sig till både medarbetare och chefer. Alla tjänar på att utveckla sitt självledarskap, oavsett roll.

Om författaren
Karin Otterbjörk utbildar medarbetare och chefer utifrån devisen att bra business skapas med människan i fokus. Karin kombinerar sin mångåriga erfarenhet som ledare med bred kunskap om hur människan - och hjärnan - fungerar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Palla trycket : leda sig själv och andra till ett hållbart självledarskap
 2. +
 3. Mod att leda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mod att leda av Brene Brown (pocket).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Otterbjörk

 • Palla trycket

  Karin Otterbjörk

  Snabba förändringar, tidspress, otydligheter och krav gör att många av oss går runt med ständigt höga kortisolnivåer. Även det som är roligt och ger sköna kickar påverkar oss, och det kan bli svårt att gå ned i varv och få återhämtning. För att må...