Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bokföring från början
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2024-05-08
Upplaga
16
Förlag
Liber
Dimensioner
297 x 210 x 15 mm
Vikt
742 g
SAB
Qbcb
ISBN
9789147151783

Bokföring från början Faktabok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2024-05-08
546
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokföring från början är en kombinerad fakta- och övningsbok som inte förutsätter några förkunskaper i bokföring/redovisning.

Boken innehåller teori och ett stort antal övningar och praktikfall baserade på autentiska verifikationer och vanligt förekommande affärshändelser.
Målet är att läsarna ska lära sig så mycket bokföring att de självständigt kan sköta den löpande bokföringen i ett mindre företag eller assistera i detta arbete i en större rörelse.

Bokföring från början är speciellt lämplig för praktiskt inriktade kurser på utbildningsföretag, YH-utbildningar, komvux, studieförbund och inom ramen för företagsintern utbildning. Tack vare den klara pedagogiska linjen är den även utmärkt för självstudier.

Till boken finns separat facit med fullständiga lösningar och förslag på studieplan, se Bokföring från början Lösningar.

Som studerande får du gratis tillgång till det webbaserade ekonomiprogrammet Visma eEkonomi.

Bokföring från början har skrivits av Rolf Johansson, Claes Ridderström och Caroline Östgren. Författarna har lång erfarenhet av redovisningsarbete och undervisning för yrkesverksamma vuxna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokföring från början Faktabok
  2. +
  3. Bokföring från början Lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bokföring från början Lösningar av Caroline Östgren, Rolf Johansson, Claes Ridderström (häftad).

Köp båda 2 för 897 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokföring från början Faktabok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen en ny utgåva!
    Eva, 3 juli 2024

    Använder den här boken i mina utbildningar. Den är logisk och bra och många exempel och övningar och nu är den med sin tid igen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna