God natt, min lilla kanin (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Lilla kanin
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
22
Utgivningsdatum
2015-04-29
Upplaga
1
Förlag
Alfabeta
Översättare
Anna Bogaeus
Originaltitel
Nur noch kurz di Ohren kraulen?
Illustratör/Fotograf
Jörg Mühle
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150117240

God natt, min lilla kanin

(74 röster)  |  Läs 7 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2015-04-29
99
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I God natt, min lilla kanin är läsaren med och lägger Lilla kanin. Knacka honom på ryggen så vänder han sig om och klappa i händerna så hoppar han i sin pyjamas. Puffa sedan till hans kudde och ge honom en god natt-puss. Sedan är det bara en sak kvar att göra innan han kan somna, släcka lampan.

"I 'Godnatt, min lilla kanin' får uppläsaren och barnet hjälpa till att natta den lilla kaninen. Författaren Jörg Mühle har själv gjort illustrationerna till denna varma godnattsaga för de minsta som hjälper till att göra läggningen till en högtidsstund. Underbar och finurlig godnattsaga som både jag och min dotter läste med glädje innan läggdags. Interagerandet med lilla kanins läggdags-förberedelser gav läsningen en extra dimension och att hon vid ett års ålder förtjust ville ge lilla kanin en godnattpuss (ofta ville hon hoppa direkt till denna sida) kommer stanna hos mig för alltid." Svd
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. God natt, min lilla kanin
 2. +
 3. Jag älskar dig till månen och tillbaka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag älskar dig till månen och tillbaka av Amelia Hepworth, Tim Warnes (kartonnage).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av God natt, min lilla kanin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas!
  Mila Huamantumba, 24 april 2023

  Extremt pedagogisk för barnen. Barnet inkluderas och har roligt då barnet interagerar med boken (skall till exempel hjälpa till att släcka lampan, stoppa om kanin med täcke osv). Min 3-åring läser gärna boken själv nu interagerar med lilla kanin själv 😅

 2. 15 månaders gillar den!
  Vinielle, 5 januari 2022

  Läser boken varje kväll för min 15 mån gamla son. Han har inte fått kläm på att "hjälpa till" och lägga kaninen med att tex puffa upp kudden eller ge kaninen en godnattpuss, men "släcker" gärna lampan! Han kommer nog tycka den är rolig när han förstår och kan vara med mera!

 3. Super mysig!
  Sara Backenroth, 28 december 2020

  Mysig bok där det lilla barnet kan vara med och interagera med den lilla kaninen. En bra igenkännande rutin inför läggning . Mina barn älskar den!!!

 4. Perfekt för små barn
  Gill Widell, 14 december 2020

  Denna lilla bok har fungerat perfekt för mitt drygt ettåriga barnbarn. Fina bilder och lätt text som hon återkommer till många gånger.

 5. Fantastisk
  Lina Almekvist, 8 oktober 2020

  Min 2-åring älskar boken. Den ska gärna läsas flera gånger innan Läggdags. Hon älskar att stoppa om den lilla kaninen och klia honom på ryggen innan lampan släcks

 6. Godnatt boken
  anni, 25 september 2019

  Funkat både att läsa ihop på kvällen vid läggdags, och andra tillfällen, vårt barn gillar också att själv bläddra i den.

 7. En bok att älska
  frallamatte, 13 september 2015

  En av de finaste små böcker, för små människor, som jag läst. Denna ska läsas i många år. En riktig skatt. Glad mormor

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Jörg Mühle