På natten när du sover gott (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2022-01-07
Förlag
Alfabeta
Originaltitel
When You-re Fast Asleep - Who Works at Night-Time?
Illustratör/Fotograf
Ingela P Arrhenius
Dimensioner
298 x 248 x 18 mm
Vikt
842 g
SAB
Hcf
ISBN
9789150121957

På natten när du sover gott

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-01-07
149
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är spännande att tänka på att samtidigt som man själv kryper ner i sängen, gäspar och får en godnattsaga läst för sig, så har arbetsdagen bara börjat för några. Men vad gör de egentligen på natten när barnen sover? I den här boken får vi på varsitt uppslag träffa bagare, fiskare, en nattvakt, en lokförare, doktorn på sjukhuset och vägarbetare och se hur de arbetar. På sista uppslaget har det blivit morgon. Några av dem vi träffat är på väg hem för att sova, för andra har dagen just börjat. Det finns mycket att upptäcka i bilderna, många roliga detaljer och flikarna breddar på ett finurligt sätt berättelsen. Sista uppslaget knyter ihop säcken. Den uppmärksamme hittar både sjukhusets receptionist, pojken som fick sin arm gipsad och en av vägarbetarna på väg hem i bussen. Brödet som bakats under natten finns till försäljning och en av fiskarna går hem med sin fångst. Den perfekta godnattsagan med rytmiskt rimmad text. En bok som räcker länge!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På natten när du sover gott
 2. +
 3. Bojan och sopbilen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bojan och sopbilen av Johan Anderblad, Filippa Widlund (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av På natten när du sover gott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 2-4 åringar
  Katta, 26 februari 2024

  Jag skulle köpa den till 2-4 åringar som skulle uppskatta den något år men inte äldre. Boken går på rim och har luckor och det är ju trevligt men boken gjorde inget särskilt intryck på min 3-åring som är allätare.

 2. Fin bok med luckor och fina bilder

  AC (mamma);
  På natten när du sover gott är en mysig bok både färgmässigt och interaktions mässigt. Det är mjuka illustrationer vi möts av och härliga färger och situationer. På natten när man sover så sover faktiskt inte alla men vilka är det som inte sover då och varför? Här får vi veta och vi får också vara aktiva och kika in bakom luckor. En fin bok för det yngre barnet med tjockare sidor.

  Philip 9 år;
  Jag tror att små barn kommer tycka om boken. Det är fina bilder och det... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna