Mera saker som (nästan) ingen vet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Saker som (nästan) ingen vet
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2022-08-18
Förlag
Alfabeta
Medarbetare
Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Gunnar Palmgren
Dimensioner
208 x 138 x 16 mm
Vikt
286 g
SAB
uBb
ISBN
9789150122251

Mera saker som (nästan) ingen vet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-18
132
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är något särskilt med saker som nästan ingen annan vet. Det är som en hemlighet du kan välja att berätta för en kompis eller behålla för dig själv. Första boken, Saker som (nästan) ingen vet, blev snabbt populär. Kanske beror det på att de roliga faktatexterna tillsammans med titeln och upplägget ger boken ett drag av mystik. Det är också härligt att kunna berätta sånt som de flesta inte har en aning om. I Mera saker som (nästan) ingen vet kan du läsa om elitstyrkan som bestod av homosexuella soldater som älskade varandra, om trollkarlen som gömde sina hemligheter på månen, om bron som får hundar att dö och en massa andra saker. Roliga och oväntade fakta som faktiskt (nästan) ingen vet.

Boken är indelad i kapitel som: Kroppen / Brott & straff / Sömn / Toaletter / Kärlek / Spel / Politik / Mat och dryck / Döden / Pengar / Vatten / Rymden / Väder / Sport / Konflikter / Skräck / Natur / Rymden / Uppfinningar
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera saker som (nästan) ingen vet
  2. +
  3. Saker som (nästan) ingen vet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saker som (nästan) ingen vet av Bengt Fredrikson, Andreas Palmaer (kartonnage).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mera saker som (nästan) ingen vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig!
    M, 23 januari 2024

    Mycket kul tas upp i den här! Lite trist layout men det gör inte så mycket. Överlag är barnen (8 och 10) mycket nöjda och vill gärna läsa högt ur den för oss vuxna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna