62 dagar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (83.3 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Ove Ström
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150131970

62 dagar Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
99
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sommarlovet blev inte alls så där härligt långt och soligt som det brukade. Femtonåriga Tom är på sommarlov med sin familj precis som han alltid är på somrarna. Men det blir inte som vanligt.

En trist kväll hänger han med de andra i gänget och innan han hinner fatta vad som är på gång så har det redan skett. Ett vanligt pojkstreck förvandlas till blodigt allvar.

Cilla Naumann har på ett mästerligt sätt skildrat en femtonårings kaotiska inre. Resultatet är en inkännande, otäck, spännande och rörande berättelse. (Ålder 12+)

"Med stark närvaro skildras ett urspårande pojkstreck och en tonårings inre berg- och dal bana. Det är både poetiskt och direkt, skickligt konstruerat och fullständigt magnetiskt." Kerstin Bergman, Smålandsposten.

"Med ett allvar och en stilsäkerhet som imponerar, tecknar Cilla Naumann i ungdomsromanen 62 dagar en 15-årig pojkes skakiga inre och yttre resa mot vuxenvärlden. Det är både poetiskt och okonstlat, på samma gång blytungt och lätt att ta till sig." David Anthin, Svenska Dagbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cilla Naumann