Bli en zombieöverlevnadsexpert! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (39.5 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Thomas Ekelöf
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
Illustratör/Fotograf
Elin Jonsson
ISBN
9789150132038

Bli en zombieöverlevnadsexpert! Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Att förbereda sig på att zombierna kommer kan ju verka onödigt eftersom det inte finns zombier. Men zombieserier, filmer och böcker handlar ofta om olika slags kriser, kaos och katastrofer. Om du är förberedd på en zombieattack, då är du förberedd på att överleva det mesta: strömavbrott, bränder, olyckor och naturkatastrofer.

Genom att tänka på att något skulle kunna hända, så blir vi bättre förberedda. Det kallas mental förberedelse och är en väldigt viktig del i att vara förberedd - inte rädd. Boken är full av tips för att vara förberedd både inomhus och utomhus. Här finns lekar, praktiska övningar och minnesregler för att minnas vad det var man skulle komma ihåg. Till exempel en grundregel: STOP = Stanna, Tänk, Observera, Planera. Det viktigaste människan har i ett krisläge är inte olika prylar, utan hjärnan!

Dessutom finns här en del fakta om zombier. För även om zombier inte finns på riktigt så kan det göra förberedelserna roligare och mindre skrämmande.

Herman Geijer är zombieöverlevnadsexpert och har skrivit flera böcker om zombier och överlevnad. Han håller även överlevnadskurser runt om i landet. Dessutom var han lyssnarnas sommarvärd 2015 i Sommar i P1.

Claes Tovetjärn är före detta yrkesmilitär som läst psykologi och som arbetar med att utbilda barn och vuxna att överleva svåra situationer.

Elin Jonsson tecknar för flera tidningar och var den första kvinna som fick rita ett Fantomen-omslag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna