Hej Kungen! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (130.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tiia (del 4)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Mikaela Ardai Jennefors
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132212

Hej Kungen! Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    79
Visa alla 1 format & utgåvor
Kungaparet ska besöka Ystad och femmorna får vara med och bestämma vad de ska göra under sitt stadsbesök. Alla får i uppdrag att skriva ner sina förslag på lappar och lägga dem i en låda som ska lämnas till kommunen. Fröken Bodil Brenner är uppskruvad. Hon tror att kungaparet vill göra saker som de är vana vid, besöka intressanta industrier och så. Men det tror inte Tiia och hennes kompisar. De är säkra på att Kungen vill träffa Peggis mamma som är kallskänka och de gamla tanterna som Tiias pappa tar hand om. Och tvättstugorna i bostadsområdet Fridhem! Det är klart att de måste se dem. Självklart blir det succé.

"Alakoskis styrka är att hon kan skriva snärtigt, humoristiskt, träffsäkert och med absolut gehör för vanliga barns vardag ur barnets perspektiv."

Susanna Alakoski skriver för 6-9 år. Nybörjarläsning med hög igenkänning, humor och värme. Susanna Alakoski har skrivit flera hyllade romaner för vuxna. För den första, Svinalängorna, belönades hon med Augustpriset. Den har också filmatiserats i regi av Pernilla August. Susanna skriver krönikor, teaterpjäser och föreläser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Alakoski