Kulor i hjärtat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (77.9 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Ola Ringdahl
Utgivningsdatum
2021-02-27
Förlag
Alfabeta
ISBN
9789150132281

Kulor i hjärtat Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-02-27
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Pricksäkra, oförglömliga berättelser", Ingalill Mosander, Aftonbladet.

Kulor i hjärtat är en samling berättelser som balanserar på gränsen mellan lycka och skräck. Alla noveller har samma huvudperson, men är olika till sin karaktär. En handlar om mystiska och skrämmande händelser under en cykelfärd i mörka kvällen. En annan om att utsätta någon för fara utan att mena det, en tredje berättar om kärlek och en fjärde om en incident på IKEA. Vitt skilda ämnen som tillsammans bildar ett liv och en helhet.

Novellsamlingen utkom för första gången 2009 då den även nominerades till Augustpriset. Boken har hyllats i pressen och används flitigt i skolundervisningen. Huvudpersonen Tom är även med i Cilla Naumanns romaner "Värsta brorsan", "62 dagar" och "17 timmar härifrån". Cilla Naumanns efterlängtade novellsamling Kulor i hjärtat, nu återutgiven med en nyskriven novell - Solvargen.

CILLA NAUMANN är författare och journalist, bosatt i Stockholm och på Österlen. 2010 erhöll hon Nils Holgersson-plaketten och hennes roman för vuxna "Springa med åror" blev Augustnominerad 2012. Pressröster om "Kulor i hjärtat" "Mitt i prick träffar Cilla Naumann med sin ungdomsbok "Kulor i hjärtat". //Texter fyllda med liv, längtan, rädsla och berusande lycka. En stor berättelse i högkoncentrat." Dagens Nyheter "Imponerande lätthet i pricksäkra noveller"// Det är monumentalt. Och i samma anda fortskrider det.//Texternas nedtonade ömsinthet förmedlar omtanke för en omvärld som sällan är begriplig, men som alltid betyder något. Det är fullständigt avväpnande.//Ärligt och utan omsvep skriver Naumann fram en tystnad, en plats för läsaren att med fjäderlätt koncentration lyssna till ett liv." SvD "...och jisses, vad bra det är!" Bokhora
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cilla Naumann