En framgångssaga/Hopplöst förälskad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2014-02-26
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150705010

En framgångssaga/Hopplöst förälskad E-bok

(Passion)

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-02-26

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En framgångssaga Med sinne för affärer...

I samma ögonblick som hon gör entré i hans liv vet han att hon är kvinnan han letat efter. Hon har allt han någonsin önskat hos en kvinna. Kort sagt passar chefredaktören Ainsley Patterson perfekt för affärsmannen Steven Devonshire. Tycker han. Affärerna för dem samman och längtan efter framgång är något de verkligen har gemensamt. Så Steven funderar på att fresta henne med ett förslag hon inte kan tacka nej till.

Men Ainsley är inte så lättövertalad. Under den lockande ytan döljer sig en stark revanschlust, riktad mot mannen som en gång kränkt henne. Om han vill ha henne måste han ge henne det han aldrig skänkt någon kvinna - sitt hjärta.

Hopplöst förälskad Callie har tagit jobbet hos Josh Tremont för att kunna spionera för sin förre chefs räkning. Men efter två ynka veckor är hon hopplöst förälskad i Josh. Typiskt att hon ska falla för den man som är absolut förbjuden för henne!

Så länge Josh kan minnas har han haft kontroll på tillvaron - och över sina känslor. Men så fort hans nya assistent svassar in på kontoret är han förlorad.

Vad kommer att hända när det uppdagas att Callie är där på uppdrag av Joshs värste fiende? Överlever kärleken ett så hårt slag?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna