Minnet av en natt/Kärlek på distans (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Romantik
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150706000

Minnet av en natt/Kärlek på distans E-bok

(Romantik)

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2014-03-04

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Minnet av en natt Kuvertet Andreas håller i sina händer bär på obestridliga bevis och Gabi kan äntligen pusta ut. Tre månader efter de nyfödda tvillingarna Kris och Nikos mammas död ska de nu få komma till sin riktiga pappa. Men den grekiske affärsmannen vet mer om situationen än Gabi gör, och oron över att tvillingarnas pappa inte ska erkänna sina barn blir allt större. Tiden går och i den stora familjevillan på den vackra ön Milos växer frustrationen. Och samtidigt har tvillingarnas moster Gabi svårt att slita sig från pojkarna - och från Andreas.

Kärlek på distans Vad gör man när man inser att den man vill ha bor i ens hem och sover i ens egen säng - och man själv är på andra sidan jordklotet?

Kära dagbok! Äntligen har jag tagit steget och bytt min lilla stuga i Australien mot en lägenhet i London! Nu håller jag som bäst på att utforska staden, och vem vet, kanske kommer jag att träffa den perfekta engelska gentlemannen här? Samtidigt tänker jag allt mer på den där Patrick, han som nu bor hemma hos mig. Är det löjligt att ens fundera på om han är mannen i mitt liv? Vi har ju trots allt bara mejlat med varandra. Men han verkar faktiskt vara helt perfekt...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna