Tro, hopp - och kärlek/En kunglig kyss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2014-03-04
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150706154

Tro, hopp - och kärlek/En kunglig kyss E-bok

(Passion)

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-03-04

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tro, hopp - och kärlek Lyckosamt misstag

Stephanie Ryder stirrar på stickan. Gravid, det kan inte vara sant! Visserligen är hon upp över öronen förälskad i den blivande pappan, men han verkar inte bry sig det minsta om henne.

Hon skulle bara veta! Alec är som förhäxad av den oemotståndliga Stephanie. Det är hennes överbeskyddande bröder som bekymrar honom. Nu gäller det att övertyga dem om att han är beredd att ta sitt ansvar. Och att visa Stephanie att deras oförglömliga natt inte bara är en engångsföreteelse ...

En kunglig kyss Garrett är snygg, förmögen ... och framgångsrik. Men att vara en mäktig markägare är inte tillräckligt för honom. Den ultimata utmaningen är att förföra prinsessan Louisa och bli en del av kungahuset på Thomas Isle. Hon är ung och naiv - ett lätt byte! Nöjt konstaterar Garrett att han är på god väg att lyckas med sin plan när han stjäl en kyss vid deras första möte.

Vad han inte har räknat med är att Louisa inte är så lättlurad som han trott, och det kan kosta honom betydligt mer än han är villig att betala. Hans hjärta, till exempel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna