Gifta av misstag/En bebis på halsen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Passion
Antal sidor
420
Utgivningsdatum
2013-12-19
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150708288

Gifta av misstag/En bebis på halsen E-bok

Passion

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-12-19

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Gifta av misstag Kaitlin är ursinnig. Den där dryge mångmiljardären Zach Harper har förstört hennes liv och sett till att hon fått sparken från arkitektbyrån. Men hon har en hållhake på honom. Det visar sig att deras Las Vegas-bröllop på skoj under en firmafest är giltigt, så nu är det hennes tur att diktera villkoren. Han vill ha skilsmässa - till vilket pris som helst. Men Kaitlin är inte intresserad av pengar, hon vill ha tillbaka sitt jobb. Och hon är fast besluten att se till att få som hon vill.

Om Zach bara inte varit så förödande charmig - och sexig! Men han är ju faktiskt hennes man ...

En bebis på halsen För att få behålla vårdnaden om sin kusins dotter behöver Wendy en förmögen och framgångsrik make - snabbt. Men när Wendys mycket förmögne, mycket framgångsrike och mycket sexige chef erbjuder sig att bli hennes tillfällige make tvekar hon. Ska de leva så tätt inpå varandra blir det tufft för henne att lägga band på sin förälskelse.

Företagsledaren Jonathon Bagdon har stenhård kontroll på allt. Och det enda som kan få honom att vilja gifta sig är att förhindra att hans utomordentligt duktiga assistent Wendy säger upp sig. Men när han spelar rollen som nygift med glöd blir det glasklart att steget från styrelserummet till sovrummet ändrar agendan - för dem båda.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna