Ondskans gäst (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bestseller
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2014-06-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789150710403

Ondskans gäst E-bok

Bestseller

E-bok,  Svenska, 2014-06-01

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ett hus i Philadelphia står värd för oinbjuden död

1777: I de smärtsamma spåren av den amerikanska revolutionen beslagtas Tarleton-Dandridge-huset av "Besten" Bradley. Han sätter kniven i Lucy Tarleton - som föraktar både hans kung och hans kärlek - och lämnar henne att dö i sin fars armar.

Nu: Efter dagens sista guidning går professor Allison Leigh runt i huset för att låsa ... och hittar en kollega nedsjunken över Bradleys skrivbord, spetsad av sin egen bajonett.

Spöken kanske ska ingå i de ståtliga gamla husen i Philadelphia, men Allison - en uppmärksammad historiker - är upprörd över att en grupp "spökjägare" ska ta över huset för att utforska det som ser ut att vara ett mord på hennes kollega.

Tyler Montague, agent i Krewe of Hunters, kan allt om både gengångare och historia. Men medan Allison är mycket skeptisk till nykomlingen inträffar ytterligare ett mystiskt dödsfall. Har "Besten" Bradley återuppstått? Eller finns det en annan illvillig kraft i Tarleton-Dandridge-huset? Avvaktande, men mycket lockad, måste Allison nu lita på Tyler och arbeta nära honom för att ta reda på vilken oinbjuden gäst - död eller levande - som har tagit över huset. Annars kan även deras liv snart höra till historien ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heather Graham